Workshop coaching: Jezelf (laten) horen!Hoe houd ik plezier in mijn werk? Hoe ga ik om met verlies of tegenslag ? Hoe behoud ik mijn balans tussen al mijn bezigheden ? Hoe kan ik nog beter vorm geven aan wat binnen mij leeft?

Ieder mens krijgt vragen op zijn pad. Op individueel, relationeel, of werkgebied. 
Deze vragen stimuleren ons om ons te blijven ontwikkelen. Dat is een goede zaak. 
Maar soms belemmeren vaste patronen, of die nu praktisch, emotioneel of rationeel zijn, om een antwoord op deze vragen te vinden, terwijl de situatie er wel om vraagt. 
Om echt een nieuw antwoord te vinden, zult u uit de comfortzone moeten stappen. En daarbij kunnen we soms wel wat hulp gebruiken….
Een gesprek kan een goede vorm zijn. Maar woorden en taal zijn niet de directe ervaring van de vraag. En daardoor soms niet de goede manier om concreet tot de vraag door te dringen. 
In mijn praktijk vertaal ik de vraag naar een muzikale vorm. En daarmee gaan we gelijk aan de slag.

Op dít moment ervaart u wat u beweegt en tegenhoudt. Niet alleen rationeel, maar ook fysiek en emotioneel. Vanuit deze ervaring gaan we spelen: hoe kan het ook anders? Dat is geen proces van opdrachten of afspraken. Het is een ontmoeting tussen u, de coach en de instrumenten. Al spelende ontdekt u nieuwe mogelijkheden, kennis, vaardigheden, ruimte. Niet oordelend, maar ontdekkend. Na afloop gaan we inventariseren en kijken welke ervaringen we concreet in de situatie van de vraag kunnen toepassen.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we wederzijds onderzoeken of deze vorm de goede is. Als dat zo is stellen we in overleg een traject voor. 
De coachingssessies worden gegeven in mijn werkruimte in Huissen. 
 Zie voor de verdere praktische invulling en tarieven de pagina Werkwijze >>

  Tegenspoed schudt talenten wakker die bij voorspoed nooit zouden ontwaken.

                                                                                                                                   Horatius


Top