Klanklichaam voor koren

In een koor zingen is geweldig! Samen afstemmen, inzetten, ademen. De prachtige muziek en de gevoelens die dat oproept, bij de zangers en toehoorders. U steekt daar ook veel energie in, door middel van studeren, repeteren. Maar binnen koormuziek zijn er ook elementen die wat minder vaak aan bod komen, zoals: ritme, klankkleur, improvisatie, creativiteit. Elementen die ook binnen (gecomponeerde) koormuziek een belangrijke rol spelen.

In de workshop Klanklichaam gaat u daar juist mee aan de slag! Met een laagdrempelig maar veelzijdig en uitdagend slagwerkinstrumentarium werkt u aan timing, ritmiek en samenspel. Zónder bladmuziek, zodat u optimaal het contact met de medespelers en de dirigent aan kan gaan. En daarin weer nieuwe mogelijkheden en klanken te ontdekken. In samenspeelopdrachten verbreedt u uw creativiteit. En in combinatie met de uitgebreide klankkleurmogelijkheden van het slagwerk ontdekt u ook nieuwe mogelijkheden met de stem.

Een workshop die naast een inspirerende middag vol verbinding, plezier en energie ook een bijdrage levert aan het niveau en de koorcultuur.

- De workshop wordt op uw eigen locatie gegeven.
- Aantal deelnemers: van 10 tot 50.
- Tijdsduur: in overleg, van 2 uur tot een hele dag
- Prijs: afhankelijk van grootte, tijdsduur, plaats.

Er zijn 2 versies:
- met een klein instrumentarium, richtprijs dagdeel € 300,-
- met een uitgebreid instrumentarium, richtprijs dagdeel € 500,-

Deze prijzen zijn excl. BTW en reiskosten.

Interessante links:

Caroline Westgeest, dirigent en docent koor- en orkestdirectie

 

 


Top