Tekengebied 1

Best of both worlds… Muziek en Yoga driedaagse.

Ontspannend, inspirerend, verrassend, verbindend.

Muziek en yoga; een prachtige combinatie die elkaar aanvult en versterkt. In de muziek ga je naar buiten en werk je met creativiteit, fantasie, energie, expressie. De yoga brengt je weer naar binnen en voedt je geestelijk en lichamelijk. Zo gaan de dagen in een prachtig ritme waarin je ontdekt, tot rust komt, oplaadt en veel plezier hebt!
Met een open oog en oor ga je je op je eigen niveau en ervaring aan de slag; juist de verschillen tussen deelnemers maken dit proces zo bijzonder en vruchtbaar!

In de werkruimte staat een heel arsenaal aan slagwerkinstrumenten, waar we heel veel verschillende sferen en stijlen gaan creeëren.  We gebruiken daarnaast ook onze stem, piano en als je dat hebt een eigen instrument.  Improvisatie is de rode draad, en daarbinnen zijn vele vormen mogelijk.  Als collectief, solo, in kleine groepen… Bestaande muziek kan daarin ook een element zijn. Je wordt uitgedaagd om je muzikale horizon te verbreden, maar je houdt altijd je eigen regie. Ik begeleid je vanuit mijn passie voor spelen en improviseren en mijn ervaring als musicus en trainer.

Op deze manier voel je je vrijer in je (muzikale) expressie, leer je spelenderwijs andere technieken en stijlen en voedt je je eigen creativiteit!

De yoga is op dezelfde manier laagdrempelig en uitdagend. Simone Holstege van Adhara Yoga put op een basis van Hatha Yoga uit een veelheid van stijlen en technieken, en speelt in op wat voor dat moment geschikt is. Meditatie kan ook een onderdeel zijn.

Het eten wordt verzorgd door Sanne Meijer van Kokoschka. Zij is een ervaren kok die met veel fantasie en smaak de vegetarische maaltijden zal verzorgen. Een goede maaltijd is de basis voor bijzonder verblijf!
We verblijven in De Clinge een mooie accommodatie in het prachtige natuurgebied de Drentsche Aa, waar we een aparte vleugel tot onze  beschikking hebben. Naast de gezamelijke ruimte waar we musiceren en yoga beoefenen zijn er 8 slaapkamers. Waarschijnlijk deel je een daarvan met een cursusgenoot. Het is ook mogelijk je tentje in de tuin op te zetten!

Het programma is een mix van vaste onderdelen en ruimte voor invulling n.a.v. de ervaringen.

Globale dagindeling:
7.30   – 9.00        yoga
9.00   – 10.00     ontbijt
10.00 – 12.30     muzieksessie
12.30 – 14.00      warme lunch en rust
14.00 – 16.00     muzieksessie
16.30 – 18.00      yoga
18.00 – 19.30      avondeten
20.00   – 22.00   sessie

Praktisch:

Zeegse (Drenthe);  vrijdag 28 september  11.00 tot zondag 30  16.00 uur.

Aantal deelnemers: max 15.

Kosten en inschrijven:

€ 385 inclusief BTW. Daar valt alles onder: verblijf, instrumenten, begeleiding, eten en drinken!

Ik wil meedoen!

Schrijf je in via het contactformulier met je naam, contactgegevens, leeftijd, evt instrument, evt dieetwensen.

Ik wil meer weten:  bel, mail, of app me! 0627436363

 

 

Algemene voorwaarden Muziek en Yoga 3-daagse van Klanklichaam zijn van toepassing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.Top